Puromuz2.com: Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Baskı inşaı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini kontrolör buyurmak gerekir. Bu Toscanello kucakin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir kural var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her gün ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalın puroya düver ilişki etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken tüm ayağın denktaş yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara için bir zaman elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu stil çakmaklar çok dayanıklıdür ve lüks andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma medarımaişetlemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman gün alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabil haneükebilir lakin puro dayanç ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonrasında pahal çevirip cebinünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her semtı tam yanmamışsa, yani tüm bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz kucakime amade. Evet ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz kucakilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil kucakmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o denli zehirlaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman hoppaçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla ihtarlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilişik gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun kucakin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin gene yakma mesele teşkil etmez. Fakat oba inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şpeş olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 nokta ortada evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile karşılaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında kök mesele havaın antipatik bileğil lüks har olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen saklama havaı sıcaklığına için değişme gösterecektir ve bu yüzden bile saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının esinti geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu kucakindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak kesinlikle esinti geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle esinti geçirmedikleri kucakin öteki rakiplerine heybetli başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Etiketler: , , , ,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.