Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, sineişçilikiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Namahrem inşaı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini yoklama kılmak gerekir. Bu Toscanello sinein uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her gün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken şule puroya dikme temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kadar eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara nazaran beş altı daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu suret çakmaklar çok üstelikdür ve fazla yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi doğal alevli çakmaklarla, beş altı gün alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kabil basarükebilir fakat puro götürüm ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra aynasız çevirip utanmaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kadem kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, yani tüm kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz sineime amade. Peki ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü sineilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil sinemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece ızdıraplaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Kötü yeğniçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nispet gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun sinein kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein gene yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak baskı inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şarka olan 2 nizamı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 kadar arasında başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Beyit ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ancak kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında kök sıkıntı vasatın soğuk bileğil fazla har olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet hıfız vasatı sıcaklığına nazaran değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının tarz geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu sineindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak pekâlâ tarz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ tarz geçirmedikleri sinein sair rakiplerine koca üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Etiketler: , , , , ,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.